B

Tour de Friends

Beer Lankhorst

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 50

Welkom bij Tour de Friends, hét fietsevenement waar je op locatie in jouw ziekenhuis of vanuit je eigen omgeving kunt deelnemen aan een spetterende fietservaring en tegelijkertijd geld kunt inzamelen voor belangrijke projecten of onderzoek binnen dat ziekenhuis.

Tour de Friends bestaat uit drie rondes voor particuliere deelnemers, waarbij je op een spinningfiets of hometrainer kunt stappen en jouw steentje kunt bijdragen aan een goed doel. Daarnaast hebben we ook een speciale Business Ronde, waarin we bedrijven uitdagen om een geweldige prestatie neer te zetten op de fiets en hun betrokkenheid te tonen.

Elk deelnemend ziekenhuis maakt van Tour de Friends een eigen feestje. Ze zorgen voor een gezellige en motiverende sfeer, zodat jij het maximale uit jouw fietservaring kunt halen. Samen met andere deelnemers en supporters geniet je van een sportieve middag vol energie en positiviteit, terwijl je tegelijkertijd een waardevolle bijdrage levert aan de gezondheidszorg.

Dus, waar wacht je nog op? Kijk of jouw ziekenhuis ook mee doet aan de Tour de Friends, meld je aan en help jouw favoriete ziekenhuis om belangrijke projecten of onderzoek te realiseren. Doe mee aan Tour de Friends en maak het verschil in de zorg!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer