Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis

Opgehaald

0
0% bereikt van het totaalbedrag € 5.000

Welkom bij Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis!

In deze zorgvriendenweek vragen wij aandacht voor de jongste patiënten binnen het Maasstad Ziekenhuis. Ons doel is om hen in beweging te krijgen en een positieve ervaring te bieden tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

Waarom beweging zo belangrijk is? Het helpt niet alleen bij het herstel, maar zorgt er ook voor dat kinderen even kunnen ontspannen en plezier kunnen maken. Onze wens is om speeltoestellen te realiseren op buitenpatio’s, maar ook stickers met voorbeeldoefeningen en digitale wandspellen waar ze bijvoorbeeld visjes of ballen aan kunnen tikken. Deze voorzieningen creëren een speelse en stimulerende omgeving waarin kinderen bewegen en plezier beleven, zelfs tijdens hun herstel.

De speeltoestellen bieden de jongste patiënten de mogelijkheid om actief te zijn en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. De stickers met voorbeeldoefeningen maken fysiotherapie en revalidatie leuk en motiverend. Digitale spellen zorgen voor afleiding en plezier, waardoor de kinderen zich minder focussen op hun ziekte of behandeling.

Met jouw steun kunnen we nog meer projecten realiseren. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kinderen zich beter voelen en met een glimlach het ziekenhuis verlaten.

Alvast dank!!!