Streefbedrag behaald

Doe mee met de Tour de Friends voor Stichting Vrienden van MST

Opgehaald

7.227
144% bereikt van het totaalbedrag € 5.000

De Vrienden van MST werven gelden voor beweegtoestellen voor zowel patiënt als medewerker in onze prachtige binnentuin door op woensdag 6 september een geweldig fietsevenement te organiseren. Geef je op als deelnemer en fiets mee voor dit goede doel!

Als je vitaal en fit bent, wordt je minder snel ziek, maar herstel je ook sneller. Om dit te promoten willen we de mogelijkheid aanbieden om in onze binnentuin in de buitenlucht te bewegen. Fysiotherapeuten stimuleren onze patiënten om rondom hun behandeling en opname te bewegen. Hoe fijn is het om een eindje te kunnen wandelen, een poosje te fietsen enz. 

Ook voor de medewerkers is het fijn om tussen je werk door of na je werk even een frisse neus te kunnen halen, maar vooral ook even actief bezig te zijn. In de wensboom hingen dan ook meerdere wensen voor het creeëren van deze mogelijkheid. Helaas kunnen dit soort initiatieven niet uit reguliere ziekenhuisgelden betaald worden. Vandaar ook deze actie om zoveel mogelijk geld op te halen om bewegen in de buitenlucht mogelijk te maken. 

Je kan je individueel of als team opgeven om mee te fietsen. 

Ronde 1 = Vol in de overige rondes zijn nog enkele plekken, dus geef je gauw op!

We hebben de € 5000,- bereikt! Ontzettend bedankt allemaal. Dit bedrag was het startbedrag om met dit project te gaan beginnen. Al het geld wat boven de € 5000,- wordt opgehaald zal ook volledig voor dit project gebruikt gaan worden.

Op MST.nl/Vrienden zullen we ook na deze actie updates blijven plaatsen. 

Beschikbare activiteiten:

  • Ik fiets mee in het ziekenhuis, ronde 1 (0/19 Beschikbaar)
  • Ik fiets mee in het ziekenhuis, ronde 2 (8/16 Beschikbaar)
  • Ik fiets mee in het ziekenhuis, ronde 3 (11/16 Beschikbaar)
  • Ik fiets mee in het ziekenhuis (Bedrijvenronde) (8/16 Beschikbaar)